BATMAN / SASON - Derince Ortaokulu

Derince Ortaokulu

Derince Köyü
Vizyon
Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak. Millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Misyon
Geleceği bu günden yaşayarak, kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretime örnek ve önder olmak.
Okula ulaşım Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Sportif anlamda katılabildiğimiz bütün spor müsabakalarına katılım gösterip başarı sağlamaktayız.
Tubitak bilim fuarı etkinlikleri okulmuzda düzenlenmektedir.