BATMAN / SASON - Derince Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  velilerimizin yoğun katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Haftası kapsamında okulumuzda deprem ve yangın tatbikatları yapıldı. Öğrencilerimizin bu tür durumlarda nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

Okulumuzda Savaştan Etkilenen Gazze Halkı için Yardım Kermesi Düzenlendi. Toplanan Yardım Kızılay Aracılığıyla Ulaştırıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. Yıl Dönümü okulumuzda düzenlenen program ile anıldı.

Kas

Okulumuz 7. Ve 8. Sınıflarının katkıları ile "Teknoloji ve Tasarım Sergimiz" düzenlendi. Öğrenciler birbirinden güzel çalışmalarını sergilediler.

Kas

Okulumuzda yenilenme çalışmaları kapsamında, okulumuzun tabelası ve aydınlatma sistemleri yenilendi.

Ekm

"CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. 100.YIL COŞKUSU OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI.  NİCE YÜZYILLARA CUMHURİYET!"

Ekm

"CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!100. YIL COŞKUSU OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI. NİCE YÜZYILLARA CUMHURİYET!"

Ekm

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine" Temel Trafik Eğitimi"  verilmiştir. Öğrencilerimiz tarafından dikkatle takip edilen eğitim, en verim alınabilecek şekilde sonlandırılmıştır.

Haz

2022 - 2023 Derince Ortaokulu ailesi, karne heyecanı yaşayan evlatlarımızın tamamını tebrik ediyor, başarılarını devamını diliyoruz.

Haz

Mezuniyet geldi çattı. Sanki bu macera hiç bitmeyecek, hiç ayrılmayacak gibiydi. Mezuniyet bir son olmasa da, güzel ve unutulmaz anıları geride bıraktınız. Geleceğiniz hepiniz için başarılar ile dolu olmasını dileriz. Derince Ortaokulu ailesi olarak yolunuz açık olsun.

May

Okulumuzda bir ilki yapılan öğrenci-yazar buluşması gerçekleşti. Yazar Behçet GÜLENAY öğrencilerimizle söyleşi yaparak imzaladığı kitaplarından hediye etti. Derince okulu ailesi olarak kendisine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 5, 6, 7 ve 8. Sınıflarımızda ileriye yönelik hedef ve motivasyon oluşumunun desteklenmesi amaçlanan lise gezimizi gerçekleştirdik.

May

Batman İlimizde düzenlenen Akıl Ve Zeka Oyunlarında il düzeyinde Derince Ortaokulu olarak katılım gerçekleştirdik. Derince okulu ailesi olarak Öğrencimize başarılar dileriz.

Kulami oyununda Derince ortaokulumuzda İlçe birincimiz Yusra AYDIN